Énggalan! Dijual Tungtung di

4D Protéksi Layar Privasi

(5 resensi customer)

$13.95

atra
4D Protéksi Layar Privasi
Énggalan! Ngan 9 barang titilar di bekel

Langkung kuat, langkung awét sareng langkung ngajagi privasi anjeun!

Generasi kadua Protéksi Layar Privasi 4D bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajaga pesen pribadi anjeun mastikeun yén layar anjeun pikeun panon anjeun ngan. Rarancangna saderhana, ngan ukur jalma anu nyepeng telepon ningali layarna. Moal pernah deui anjeun kedah nutupan telepon ngan ukur komunikasi sacara rahasia.

  • Éta ngamungkinkeun anjeun ningali layar anjeun tapi ngajaga anu sanés pikeun ningali-ningali.
  • Pelindung privasi anti-ngintip ngajaga inpormasi anjeun rahasia ti batur.
  • Pelindung kandelna 0.33mm sareng didamel nganggo gelas anu diubaran kimiawi.
  • Lampu anti-biru sareng panyalindungan panon

kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: N / A kategori: ,
joopzy

meunangkeun 20% off
dina urutan kahiji anjeun
PS Éta tawaran sakali waktos janten ulah sono


Kodeu Kupon - SAVE20
warung AYEUNA
nutup-link