Alat Kawat Otomatis Stripping

$26.95

Alat Kawat Otomatis Stripping

$26.95

Kawat Stripper ngagaduhan fungsi 2 dina 1 Multi-stripping sareng motong, sabeulah seukeut. 2 dina 1 pikeun kawat kabel pita datar idéal pikeun panggunaan bumi sareng panggunaan propésional!

Alat kawat pengupasan anu luar biasa tina 14 nepi ka 24 AWG (0.25mm²-6mm²), sareng éta khusus pisan pikeun miceunan kawat spiker. Salami dilucuti, kawat dicekel pageuh ku ngajepit rahang. Desain sabeulah tepat tanpa ngarusak inti konduktor.

  • Mesek lem sareng motong kawat.
  • Tarik tina mesék lem tarik, tanpa ngarusak inti tambaga.
  • Kawat lega 8mm tiasa dikupas sareng tiasa mesék kabel datar.
  • Gampang diluyukeun tarik, tiasa cocog pikeun cangkang diéléktrik kandel.
  • Desain khusus, bahan saé supados mesék sareng motong kawat gampang.

kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


Kategori:
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%