Kacamata resep Anu Laras

(10 resensi customer)

$19.95

Kacamata inovatif kacamata énggal!

Biaya murah laras diri kacamata hayu saha waé pikeun ngadamel gelas sorangan. Aranjeunna ngaku janten dunya munggaran kacamata kanggo kajauhan tanpa resép!

Kasarna 60% jalma ngagem kacamata atanapi ngagaduhan masalah sareng visi na. Masalah tina visi goréng dihubungkeun teu ukur sareng masalah kaséhatan tapi, ka tingkat anu langkung ageung, masalah atikan sareng kualitas masalah kahirupan.

Nanging, saprak ayeuna pamilik Lingking Kacamata Saluyukeun Ngadaptaran bakal ngagaduhan kasempetan masing-masing ngaropea gelas maranéhna. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta balikkeun kenop dina pigura luhureun unggal lénsa.

Pigura kagungan dua dials, hiji di kénca sareng hiji di beulah katuhu. Cocog sareng unggal lensa fokus variabel diwangun ku mémbran elastis diayakeun di rohangan antawis lempeng payun sareng pelat polycarbonate.

Iraha barang encer disuntikkeun ka kamar, mémbran elastis bows ka jero atanapi ka jero pikeun ngarobah kakuatan lénsa. Ku alatan éta, giliran hiji dial dina hiji waktos lalaunan bari ningal bagan panon dugi ka serat dugi ka dipokuskeun, maka hurungkeun dial anu sanés dugi sisi éta ogé janten jelas.

Sanaos kanyataan yén aranjeunna bénten ti kacamata desainer, aranjeunna pagawean jeung katingalina rada pikaresepeun. Mésér Kacamata Kaca Anu Laras sareng saluyukeun ku cara manual pikeun anjeun sorangan kedah kajelasan.

 


kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


Kacamata resep Anu Laras