Glitter Gradién Eyeshadow Stick

(5 resensi customer)

$10.95

atra
Glitter Gradién Eyeshadow Stick

Upami anjeun henteu gaduh waktos kanggo nyampur kalangkang anjeun nepi ka sampurna, Glitter Gradient Eyeshadow Stick mangrupikeun pilihan anu pangsaéna!

Formula anu tiasa diwangun ieu glides on gampang, adun lancar, jeung nawarkeun warna anu sampurna. Anjeun tiasa nyiptakeun makeup panon anu sampurna & geulis Ngan ukur gesek!

Mangrupikeun iteuk eyeshadow anu pigmarna tinggi sareng kakuatan tetep alus teuing. 

Sayogi dina 6 warna anu béda - éta sampurna pikeun sababaraha kaayaan, kalebet tanggal, pésta, kleub, kawinan, damel, sakola, jst.


kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: JPZ4121884 kategori: , ,
5
100%
5
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0