Smart Kaulinan Ucing Interaktif

$19.95

Ningkatkeun waktos maén ucing anjeun kalayan lampu LED Smart Interactive Cat Toy sareng rotasi diri pikeun hiburan anu teu aya watesna.

Piaraan Smart Interactive Colorful LED Rotating Ball pikeun Ucing | Kaulinan Ucing Interaktif Rechargeable Self Rolling Ball - Pawbye

Kaulinan Ucing Interaktif Smart mangrupakeun tambahan sampurna pikeun kempelan kaulinan ucing anjeun, dirancang pikeun tetep babaturan ucing anjeun aktipitas jeung aktip. Kaulinan ieu gaduh lampu LED warna-warni anu narik perhatian ucing anjeun, merangsang naluri moro sareng ngadorong waktos maén.

Smart Ball piaraan Electronic Ucing Toys | Ucing Toys Otomatis Puteran Li - Otomatis piaraan - Aliexpress

Fitur puteran diri kaulinan mastikeun yén ucing anjeun moal bosen, sakumaha eta robah arah otomatis tur ngajaga piaraan anjeun dina paws na.


kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


kategori: ,
Smart Kaulinan Ucing Interaktif