Énggalan! Dijual Tungtung di

Koréktor Poto pinter

(5 resensi customer)

$23.95

Aya sasayogian

Koréktor Poto pinter

$23.95

Énggalan! Ngan 12 barang titilar di bekel

Koréktor postur strapless anu nyaman anu anjeun pasang dina tonggong luhur anjeun.

  • Éta ngingetan anjeun dumuk atanapi nangtung lempeng sareng a panginget geter hipu sacara real-time.
  • Nyegah deformasi kolom tulang tonggong. Ngadamel pinggul anjeun jeung balik cicing lempeng.
  • Ngoréksi sikep goréng. Ngurangan nyeri punggung handap, slouching sareng hunch.

  • Geter nalika anjeun ngorondang. Éta ningkatkeun sikep anjeun sareng ngirangan slouching langsung. Éta sanés ngan ukur palatih sikep pinter, tapi ogé pelacak kabugaran.
  • Koréktor neoprene empuk hampang tiasa di anggo dina baju.

kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


Kategori:
joopzy

meunangkeun 20% off
dina urutan kahiji anjeun
PS Éta tawaran sakali waktos janten ulah sono


Kodeu Kupon - SAVE20
warung AYEUNA
nutup-link