Lanjutan Gél Kulit Terpanjang

(20 resensi customer)

$12.95

atra
Lanjutan Gél Kulit Terpanjang

Advanced Gel Perbaikan Kulit ngamungkinkeun pikeun ngomean kulit kalayan gampang ku nyalira!

It gancang ngalereskeun kaduruk, liang, rips, sareng gouges dina permukaan kulit kalayan pangaruh anu panjang, sampurna.

Pikeun malikkeun sofa vinyl anjeun retak sareng korsi mobil balik deui ka kaayaan murni. Kéngingkeun restorasi kualitas profésional tanpa ngaluarkeun dolanan di toko perbaikan mahal!

  • Maju ngalereskeun Kulit- Ngabereskeun ngabeuleum, liang, rips, sareng gouges gancang sareng tanpa cacad tanpa ninggalkeun cirian.
  • Gampang Dipaké- Cukup panawaran gél ngalereskeun tanpa nganggo alat atanapi kaahlian tambahan.

  • Henteu aya Harmical Chemical- Henteu aya karusakan salajengna pikeun kulit sakurilingna.
  • Aplikasi Lebar- Salain ti alat mobil, éta ogé tiasa diterapkeun dina obyék permukaan kulit kawas jaket, sapatu, kantong, parabot dll.

kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: JPZ8499372 kategori: , ,
5
100%
20
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0