Masker Wajah Transparansi mandiri

(15 resensi customer)

$16.95

atra
Masker Wajah Transparansi mandiri
Ningali batur, antepkeun batur ningali imut anjeun !! 

 

 

Topéng ieu ngagaduhan 99% kamampuan nyaring hawa standar hatur nuhun kana saringan karbon anu dipasang dina gado sareng fitur nyucikeun diri.

 

 

Éta didamel tina PC ultra-ringan sareng ventilasi aktif sareng aktif sareng sensing kualitas udara dikokolakeun sareng diawasi ngalangkungan aplikasi.

 

Sanaos hal anu ngajantenkeun katingali dina pandangan anu langsung nyaéta sipat transparan na—sadayana masih tiasa ningali imut anjeun.

 

 

nu desain ergonomis na na estetika elegan ngadamel aksésori pikeun dianggo sapopoé pikeun kasempetan sareng waktos dina sataun.

kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: JPZ8595289 kategori: , , ,
5
93%
14
4
0%
0
3
7%
1
2
0%
0
1
0%
0