Ngagulung Krim

(6 resensi customer)

$9.95

Ngagulung Krim

$9.95

Ngalambatkeun Curls anjeun-musna-liar dina Detik!

Garing sareng frizzy mangrupikeun masalah pikeun ngajauhkeun anjeun tina teu nembongkeun gaya rambut karesep anjeun. Ayeuna anjeun tiasa sacara bébas gaya rambut lemes sareng tiasa diatur anjeun Ngagulung Ngadorong Krim.

Ngagulung Ngadorong Krim mangrupikeun dasar minyak argan, pelembab krim enteng. Ngabantosan hydrating, detangles rambut bari ngirangan frizz, masihan rambut anjeun langkung garis ditetepkeun

Volumizing rambut anjeun sareng henteu deui dirata sareng kusam. Ayeuna anjeun ngan ukur netepkeun sareng ngagulung ngagulung kalayan gampang!


kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: JPZ7149644 kategori: , ,
5
100%
6
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0