Énggalan! Dijual Tungtung di

Tikar Ngukur Instan

$11.95 - $19.95

atra
Tikar Ngukur Instan
Énggalan! Ngan 10 barang titilar di bekel

Tikar Panggang Instan-Ukur cocog pikeun sadaya tukang masak bumi sareng tukang roti !!

Éta nyayogikeun kana ukuran diaméter sareng panjangna pikeun gampang adonan ngabagi sareng ngabentuk. Jeung silikon non-iteuk didamel mat, anjeun tiasa ngadamel adonan sampurna sareng mulus sepanjang waktos.

Pangukuran Gampang: Éta mat nyayogikeun a ukuran jelas diaméterna sareng panjangna. Anjeun tiasa ngadamel adonan pizza buleud sampurna atanapi ngabagi adonan rata.

Mat Non-iteuk: Tikar didamel tina silicone non-iteuk bahan anu saé pikeun nyieun adonan rata tanpa résidu.

Lapisan Anti Slip: Aya lapisan non-slip di handapeun pikeun nyegah tikar tina leunca jauh nalika nyiapkeun adonan. 


kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: N / A kategori: ,
joopzy

meunangkeun 20% off
dina urutan kahiji anjeun
PS Éta tawaran sakali waktos janten ulah sono


Kodeu Kupon - SAVE20
warung AYEUNA
nutup-link