Poles Perawatan Wéb Lebah Alami

(10 resensi customer)

$19.95

Perabot bérés alam Beeswax ngagosok
Poles Perawatan Wéb Lebah Alami

$19.95

Naha perabot kai anjeun teu hampang?

Bawa deui perabot anu kusam kalayan Wood Seasoning Beewax

  • Ngaleungitkeun taun lilin sareng pembentukan kokotor pikeun mulangkeun tampilan perabot lami anjeun. Beewax sadaya-tujuan ieu henteu ngan ngabersihkeun parabot kai sareng kabinet kai tapi ogé polishes aranjeunna pikeun masihan aranjeunna sinar alami!

  • Gawéna kanggo miceun tanda scuff, gris, lumur, sareng kokotor tina permukaan dicét. Aman dianggo dina sadaya jinis kai anu diawat.
  • Ngabersihan sareng lantai kayu polos ogé! Kantun tujuanna, oleskeun sareng usap kanggo nonton taun pangwangunan ngaleungit sateuacan panon anjeun.

kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: JPZ9991761 Kategori:
5
80%
8
4
20%
2
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0