Gelang Pandora

(3 resensi customer)

$14.99

Masing-masing produk tina Joopzy gaduh rupa kualitas anu pas.

Gelang Pandora hadiah pikeun indung (ibu), putri, lanceuk, nini, nana, réréncangan, kawinan tepang warsi komo Swarovski kiristal Pecinta. Gelang pribadi ieu mangrupikeun kado liburan anu hadé pikeun ningkatkeun sapopoé fashion colopernyataan r katingal. Ngubaran diri anjeun atanapi batur anu khusus!

_06

 

 


kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: JPZ7775435 kategori: , ,
Gelang Pandora
$14.99 Pilih pilihan