Buah Sayur lambar Slicer

$25.95

Aya sasayogian

Idéal pikeun masakan sehat sarta low carb!

Alat Cutter Sampurna- Sampurna dianggo pikeun masak sapopoé anjeun, slicer veggie ieu nambihan sentuhan anu séhat kana tuangeun sapopoé anjeun. 

Lega kasempetan jeung Item- Rasakeun sayuran spiral sapertos pasta spaghetti zucchini, kentang, mi squash, bit, wortel, bonténg, sareng seueur deui. 

Multifungsi Lambaran Slicers- Slicer sayur ieu diwangun ku cutters seukeut rupa nu motong sayuran jeung bungbuahan kana lambar wafer-ipis. Slicer tiasa motong sajumlah sayuran sareng buah sapertos kentang, zucchini, beetroot, apel, pir, sareng seueur deui.

Saé pikeun Masak Sapopoé Anjeun- Slicer sayuran ieu nambihan seger kana tuangeun sapopoé anjeun. Hirup hirup séhat sareng nyiptakeun tuangeun anu saé, nikmat, pikaresepeun pikeun déwasa sareng murangkalih.


kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


Buah Sayur lambar Slicer

Aya sasayogian