Énggalan! Dijual Tungtung di

SoundLink Warna II 2 Bluetooth Speaker

$299.95

atra
SoundLink Warna II 2 Bluetooth Speaker
Énggalan! Ngan 2 barang titilar di bekel

Bold sound for wherever life takes you!

From the pool to the park to the patio, the SoundLink Warna II 2 Bluetooth Speaker is a tough and water-resistant companion that’s perfect for any adventure.

Featuring a soft-touch silicone exterior and a built-in microphone for calls, it’s your go-to speaker with bold sound—wherever you need it. 

ADD MORE SOUND AROUND THE HOUSE!

Enjoy any song from almost any device—if it’s Bluetooth, you have everything you need to start playing. Voice prompts talk you through the pairing and you can quickly switch between two connected devices.


kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: N / A kategori: ,
joopzy

meunangkeun 20% off
dina urutan kahiji anjeun
PS Éta tawaran sakali waktos janten ulah sono


Kodeu Kupon - SAVE20
warung AYEUNA
nutup-link