Tikar Pijat Suku Éléktrik

(17 resensi customer)

$21.95 - $25.95

atra
Tikar Pijat Suku Éléktrik
Ngaleungitkeun Bengkak sareng Neda Turun Kaki ku Pulsa Listrik Tepat!

 

 

  • Gampang NGASUT - Éta téh tiasa dilipat sareng alit. Pikeun perjalanan sareng gim, éta tiasa gampil dibawa-jalan.
  • 6 modeu - Pikeun nyumponan kabutuhan pijet anu béda-béda, téknik pijakan simulasi buatan anu cerdas numutkeun kahoyong pribadi sareng setrés fisik, tiasa sacara bébas digabungkeun.

  • INTENSITAS anu cocog - Pijat suku mangrupikeun 9 tingkat inténsitas anu tiasa diatur langsung ngarangsang titik akupungtur, ngalambatkeun kacapean fisik sareng méntal, ningkatkeun saré.

  • USB CHARGING - Batré litium polimér anu tiasa diisi ulang, umur batre anu panjang ngajantenkeun anjeun henteu gaduh gangguan dina kabugaran.

  • PÉropah anu peryogi ieu - Jalma anu sering angkat ka gim nalika réngsé latihan atanapi latihan; jalma anu ngarambat jarak jauh; jalma anu sering naek sapédah, jogét, naék gunung; jalma anu resep nganggo keuneung jangkung.

kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


5
88%
15
4
12%
2
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0