Tilepan Kacamata Maca Ringan

$12.95

Bosen mopohokeun kacamata anjeun?

Teu aya anu langkung merenah tibatan gelas bacaan tilepan kompak anu pas dina saku anjeun, kantong magrib, atanapi bahkan kliping kana sabuk anjeun. 

Tilepan, enteng, regang & minimalis, nalika sababaraha elemen ngahiji, janten gelas bacaan anti-biru-sinar anu bakal kami kenalkeun ayeuna. Kacamata bacaan campuran sareng universal. Pigura enteng dina irung. Kasus anu pas dimana waé, a desain kualitas luhur, ultra-praktis unggal dinten. Solusi anu saderhana pisan anu ngarobih sadayana. 

Ipis-ipis jeung praktis, padet jeung stylish, kacamata bacaan urang ku panangan tiasa dicandak kamana-mana. Pilarian kanyamanan luhur anyar pikeun panon anjeun.

 


kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: N / A kategori: ,
Tilepan Kacamata Maca Ringan
$12.95 Pilih pilihan