Topeng Perlindungan Coronavirus

(30 resensi customer)

$14.95

Topeng Perlindungan Coronavirus

$14.95

Jaga orang tersayang ti Coronavirus anu maot!

Wates: 20 Per Jalma 

nu Topeng Perlindungan Coronavirus mantuan nyegah batuk hawa anu bahaya sareng nyusut tetesan ti lebet irung sareng sungut. Topéng gampang diatur pas pisan duanana déwasa boh murangkalih. Éta dirarancang janten nyaman sareng enteng kanggo ngagem sadayana dinten.

Topeng ieu teu ukur pikeun Coronavirus, éta ogé cocog pikeun sagala jinis kagiatan ruangan. Sapertosna: gunung berbasis, ngajalankeun, nunggang kuda, snowboarding, moto-X, ski, laju leumpang, naék, berbasis, leumpang, motor, jrrd. Ogé berlaku pikeun: rusak, influenza virus, émisi industri, alergi lebu. Pikeun maksimalkeun pagelaran, topéng kedah disegel leres sakitar irung sareng sungut, supados sadayana hawa anu kaseuseup tiasa nembus ngaliwatan bagian filter.

 

Catetan: Pikeun ngalindungan pinuh ku diri anjeun ngalawan Coronavirus anjeun kedah nganggo topéng ieu Panutup anti Anti Droplet Shield 


kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


5
93%
28
4
7%
2
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0