Kacapi És Krim Slushy

$44.95

atra
Kacapi És Krim Slushy

Hurungkeun inuman favorit anjeun janten ngubaran beku dina sababaraha detik!

Slushifies inuman anjeun di kirang ti menit sareng Slushy Ice Cream Maker kami! Tiiskeun panas ku anjeun DIY leuleus Musim Panas ieu!

  • Ngaganti Slushy És Krim dina freezer salila 4-6 jam
  • ngan tuang kana inuman karesep anjeun sareng mencet laun, slushy anjeun bakal siap langsung! Ngarasakeun pésta slushy kalayan rasa anu béda, sampurna sareng jus atanapi soda, Atawa Anjeun tiasa tambahkeun susu ngadamel a ngocok kandel atanapi anu lezat és krim.
  • Ieu bisa dicasuhan tur tiasa dianggo deui, kantun nganggo sabun sareng nyeuseup sabada, anjeun tiasa nganggo deui sareng deui.

  • Gampang Pikeun Paké - Teu aya és, teu aya Blénder, teu aya mess!
  • Reusable - Kantun ngumbah dina cai sabun haneut saatos unggal digunakeun, reureuh, sareng parantos siap pikeun pésta slushy salajengna.
  • Aman & Henteu beracun - Dijieunna tina BPA gratis, disatujuan FDA, silikon tingkat dahareun, 100% aman kanggo anjeun sareng murangkalih anjeun. 

kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: JPZ6825236 kategori: ,
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%