USB Portable Electric Soldering Iron Set

$27.95

USB Portable Electric Soldering Iron Set

$27.95

Cara saderhana sareng merenah pikeun ngalaksanakeun padamelan anjeun!

Besi solder ieu portabel sareng ringan, nyaéta pilihan pangalusna pikeun peminat karajinan sareng anu saé pikeun pemula. Éta cocog pisan pikeun padamelan éléktronik di kelas, pangropéa bumi, kantor sareng desain circuit.

  • Éta tiasa gampang dioperasikeun ku ngan saukur dilebetkeun ku kabel data USB anu napel, sareng éta ngadukung sababaraha rupa cara sisipan. Kabelna didamel tina silikon lemes sareng kakuatan tinggi, anu tiasa ningkatkeun kasalametan workstation.
  • Desain rékayasa kalayan indikator kaamanan LED, otomatis bobo nalika henteu dianggo salami 10 menit. Suhu naék gancang sareng gampang kaléng.

kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%