Lampu UVC otomatis LED Germicidal

$49.95

atra
Lampu UVC otomatis LED Germicidal

Lampu UVC otomatis LED Germicidal mangrupikeun lampu ultraviolet LED murni anu ngaleungitkeun dugi ka 99.99% baktéri, kuman, jamur, patogén sareng partikel bahaya anu sanés.

Éta nganggo anu paling optimal Lampu UV-C frékuénsi pikeun sterilisasi sareng ngabersihan hawa sareng permukaan dina sababaraha detik ku ngancurkeun struktur molekul DNA atanapi RNA dina virus.  

Lampu UVC kalayan ozon ngagaduhan fungsi anu kuat pisan, éta tiasa nyingkirkeun goréng, dianggo kanggo ranjang, wC, caket, tempat sampah, kamar panyimpenan, sareng sajabina bau.

Ngadamelna pisan aman ngagunakeun sapopoé pikeun anjeun sareng lingkungan. Lampu germicidal ogé ngagaduhan fitur a tombol sensor otomatis pikeun nyingkahan panyalahgunaan sareng pungsi pareum otomatis pikeun ngahémat daya batre sababaraha jam.


kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: N / A kategori: ,
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%