kontak

Patarosan remen tanya

Mangga baca FAQ urang samemeh ngirim urang hiji talatah.

Kumaha kuring nempatkeun hiji urutan?

Mimiti sadayana, kunjungan toko kami di Joopzy

Pilih produk anu anjeun resep, teras pencét "Tambihkeun kana karanjang"Jeung"Parios".

Lajeng eusian inpormasi anjeun sareng mayar.

Éta pisan! Gampang pisan.

Kumaha kapal anjeun?

Kami ngirimkeun pesenan luar negeri ku jasa surat.

Saatos réngsé ngolah pesenan anjeun, kami bakal dikirim ka perusahaan pengiriman, sareng aranjeunna bakal ngatasi éta. Saatos dugi ka nagara anjeun, éta bakal diurus ku jasa pos nagara anjeun. Janten punten hatur nuhun ngahubungi pos lokal anjeun nalika éta sumping di nagara anjeun.

Mana padika pembayaran anu ditampi di Joopzy?

Kami nampi Paypal, kartu debit / kiridit, sareng cryptocurrency.

Sabaraha lami bakal pangiriman nyandak?

Kami kirimkeun di panjuru dunya, sareng waktos kiriman Kami biasana aya dina 7-10 dinten bisnis ka Amérika Serikat, jeung 12-15 dinten bisnis ka nagara sanés. Nanging, nya peryogi panginten 20 dinten bisnis dugi, gumantung kana lokasi anjeun sareng sabaraha lami pikeun ngalangkungan bea cukai.

Naon kebijakan balikna anjeun?

Kami bakal ngabalikeun duit anjeun dina kaayaan ieu:

* Upami barang sigana ruksak
* Upami pesenan anjeun henteu sumping 45 poé bisnis
* Barang anu salah dikirim

Kuring parantos mesen sababaraha barang sareng henteu sadayana sumping

Urang umumna ngirim sababaraha barang dina bungkusan anu misah pikeun ngindarkeun telatna adat. Ieu hartosna aranjeunna tiasa sumping dina waktos anu misah.

 

nelepon Us

+ 1-855-855-4494

 

 

Kirimkeun urang surelek

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, masalah sareng paréntah, sareng sajabana, tembak kami pesen gancang!