Sarat jasa

-

IHTISAR

ramatloka ieu dioperasikeun ku Joopzy LLC. Sapanjang situs, istilah "kami", "kami" sareng "kami" ngarujuk Joopzy.com. Joopzy.com nawiskeun situs wéb ieu, kalebet sadayana inpormasi, alat, sareng jasa anu sayogi ti situs ieu ka anjeun, pangguna, henteu katurutan nalika anjeun nampi sadaya istilah, kaayaan, kawijakan, sareng bewara anu dinyatakeun di dieu.

Sakabéh pesenan kami dikirim ti China. Kami ngadamel seueur konsumén senang sakumaha seueur pesenan kami dikirim. Anjeun ngan saukur kedah ngiringan kulawarga ageung urang. 

Catetan: Sakumaha sadayana pesenan kami anu dikirim ti China kami henteu nanggung tanggung jawab pikeun jinis panyakit. 

Ku ngadatangan loka urang jeung / atawa purchasing hal ti urang, Anjeun kalibet dina "Service" urang jeung satuju jadi kabeungkeut ku istilah jeung kaayaan di handap ( "Sarat of Service", "Sarat"), kaasup nu watesan tambahan jeung kaayaan jeung kawijakan referenced dieu jeung / atawa sadia ku hyperlink. Sarat ieu of Service dilarapkeun ka sakabéh pamaké loka, kaasup tanpa pamaké watesan anu panyungsi, padagang kaki lima, konsumén, padagang, jeung / atawa kontributor eusi.

Mangga baca Sarat ieu of Service sacara saksama saméméh ngakses atawa ngagunakeun website urang. Ku ngakses atawa ngagunakeun bagian mana wae loka, Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku Sarat ieu of Service. Mun anjeun teu satuju kana sagala istilah jeung kaayaan kasapukan ieu, mangka anjeun bisa jadi teu ngakses website atawa maké ladénan nu mana waé. Lamun Sarat ieu of Service dianggap hiji tawaran, ditampa ieu dinyatakeun dugi ka Sarat ieu of Service.

Sakur fitur anyar atawa pakakas nu ditambahkeun ka toko kiwari ogé jadi matapelajaran wajib ka Sarat of Service. Anjeun tiasa marios versi nu panganyarna tina Sarat of Service iraha wae dina kaca ieu. Urang cagar hak pikeun ngapdet, ngarobah atawa ngaganti bagian mana wae Sarat ieu of Service ku ngeposkeun apdet jeung / atawa parobahan website urang. Ieu téh tanggung jawab anjeun pikeun mariksa kaca ieu périodik pikeun robah. pamakeuan anjeun geus make terus of atawa aksés ka website di handap ieu posting parobahan nu mana wae nu constitutes ditampa parobahan maranéhanana.

 

 

Bagean 1 - TERMA BASA KANGGIH

Ku agreeing mun Sarat ieu of Service, anjeun ngagambarkeun yén anjeun sahanteuna umur mayoritas dina kaayaan anjeun atanapi propinsi tinggal, atawa nu aya umur mayoritas dina kaayaan anjeun atanapi propinsi tinggal jeung maneh geus ditangtukeun urang idin anjeun pikeun ngawenangkeun salah sahiji tanggungan minor anjeun ngagunakeun loka ieu.
Anjeun teu bisa make produk urang keur sagala Tujuan ilegal atawa diidinan atawa mungkin anjeun, dina ngagunakeun Service di, ngalanggar hukum sagala di yurisdiksi anjeun (kaasup tapi henteu diwatesan ku hukum hak cipta).
Anjeun teu kudu ngirimkeun nu mana wae nu cacing atawa virus atawa kode alam destructive.
A breach atawa palanggaran salah sahiji Sarat bakal ngahasilkeun hiji terminasi saharita of Services Anjeun.

Bagean 2 - KOMUNITAS UMUM

Urang cagar hak pikeun nolak service ka saha pikeun alesan nu mana wae iraha wae.
Anjeun ngarti anu eusi Anjeun (teu kaasup informasi kartu kiridit), bisa dibikeun unencrypted jeung ngalibetkeun (a) transmisi leuwih rupa-rupa jaringan; jeung (b) parobahan akur jeung adaptasi sasuai téhnis tina nyambungkeun jaringan atawa alat. informasi kartu kiridit sok énkripsi salila transfer liwat jaringan.
Anjeun satuju teu baranahan, jadi gaduh panulisan, salinan, ngajual, resell atawa mangpaatkeun sagala bagian tina Service, pamakéan tina Service, atawa aksés ka Service atanapi kontak wae dina ramatloka ngaliwatan nu layanan kasebut disadiakeun, tanpa express wrote idin ku kami .
Lulugu anu dianggo dina kasatujuan ieu mangrupikeun pikeun genah sareng moal bakal ngémutan atanapi bakal mangaruhan istilah ieu.

BAGIAN 3 - AKURASI, KASEMPUAN, JEUNG WAKTU INFORMASI

Urang teu tanggung jawab lamun informasi dijieun sadia dina loka ieu teu akurat, lengkep atawa kiwari. Bahan dina loka ieu disadiakeun kanggo inpo umum wungkul tur teu kudu relied kana atawa dipaké salaku budi dasar pikeun nyieun kaputusan tanpa konsultan sumber primér, leuwih akurat, leuwih lengkep atawa leuwih timely informasi. Sakur reliance dina material dina loka ieu di risiko Anjeun sorangan.
loka ieu bisa ngandung informasi sajarah nu tangtu. informasi sajarah, merta, teu kiwari sarta disadiakeun pikeun rujukan Anjeun wungkul. Urang cagar hak pikeun ngaropéa eusi loka ieu iraha wae, tapi urang teu boga kawajiban pikeun ngapdet inpo nu mana wae nu dina loka urang. Anjeun satuju yén éta téh tanggung jawab Anjeun ka ngawas parobahan loka urang.

Bagean 4 - GAMPANG UNTUK PERKHIDMATAN DAN HARGA

Harga pikeun produk urang pikeun ngarobah tanpa aya bewara subjék.
Urang cagar katuhu iraha wae ka ngarobah atawa ngaeureunkeun nu Service (atawa bagian mana wae atawa eusi nu tujuanana) tanpa aya bewara iraha wae.
Urang teu kudu jadi makéna Anjeun atawa ka pihak-katilu keur unggal modifikasi, parobahan harga, gantung atawa discontinuance of Service nu.

Bagean 5 - PRODUKSARI ATAWA SERVIS (upami aya)

produk atawa jasa tangtu bisa jadi aya éksklusif online ngaliwatan website. produk atawa jasa ieu mungkin gaduh kuantitas kawates sarta anu poko keur balik atawa ukar ngan nurutkeun kami Kabijakan pamulangan.
Kami geus dijieun unggal usaha pikeun nembongkeun sakumaha akurat sakumaha mungkin warna na gambar produk urang anu muncul di toko. Kami teu bisa ngajamin yen tampilan komputer monitor ngeunaan warna sagala bakal akurat.
Urang cagar katuhu tapi teu obligated, mun ngawates jualan produk atanapi Layanan urang pikeun sagala baé, wilayah geografis atanapi yurisdiksi. Urang bisa laksana katuhu ieu dina dasar hal-demi-hal. Urang cagar hak ngawates jumlah tina sagala produk atawa jasa anu kami nawiskeun. Kabéh déskripsi produk atanapi bedah produk anu ngarobih iraha wae tanpa aya bewara, di budi kawijaksanaan kami matuh. Urang cagar hak ngaeureunkeun produk sagala iraha wae. Sagala tawaran pikeun sagala produk atawa jasa anu dijieun dina situs ieu téh batal mana dilarang.
Urang teu ngajamin yén kualitas produk mana wae, jasa, informasi, atawa material séjén dibeuli atawa diala ku anjeun bakal papanggih ekspektasi Anjeun, atawa nu mana wae kasalahan dina Service bakal dilereskeun.

BAB 6 - AKAUN KANGGIHAN INFORMASI KOMUNITAS

Kami cagar hak nolak pesenan anjeun tempat sareng kami. Kami tiasa, dina budi budi, ngawatesan atanapi ngabolaykeun jumlah anu dipesér unggal jalma, per rumah tangga atanapi per urutan. Larangan ieu tiasa ngalebetkeun pesenan anu disimpen ku atanapi dina akun palanggan anu sami, kartu kiridit sami, sareng / atanapi pesenan anu nganggo tagihan sareng / atanapi alamat pengiriman anu sami. Upami urang parantos ngarobih atanapi ngabatalkeun pesenan, kami tiasa nyobian ngabéjaan anjeun ku ngahubungi email sareng / atanapi alamat tagihan / nomer telepon anu disayogikeun dina waktosna dilakukeun. Urang hak hak pikeun ngawatesan atanapi nyaram pesenan éta, dina pamilihan kami tunggal, katingalina ditetepkeun ku para pananggén, penjual atanapi distributor.

Anjeun satuju nyadiakeun beuli ayeuna, lengkep jeung akurat jeung informasi pikeun sakabéh purchases dijieun di toko kami akun. Anjeun satuju promptly ngaropéa rekening Anjeun sareng inpo nu sejenna, kaasup alamat na kartu kiridit angka surelek sareng kaping béakna ku kituna urang tiasa ngalengkepan transaksi anjeun sarta ngahubungan anjeun salaku diperlukeun.

Pikeun leuwih jéntré, mangga marios Kawijakan mulih urang.

Bagean 7 - TOOL OPTIONAL

Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng aksés ka pakakas pihak-katilu leuwih nu urang ayakeun ngawas atawa boga kontrol nu mana wae atawa input.
Anjeun ngaku jeung satuju yén urang nyadiakeun aksés ka pakakas saperti "salaku geus" jeung "salaku sadia" tanpa HARANSI, Répréséntasi atawa kaayaan nanaon jeung tanpa dukungan nu mana waé. Urang bakal boga liability sama sekali timbul ti atawa anu patali jeung pamakéan Anjeun pakakas pihak-katilu pilihan.
Sakur dipake ku anjeun pakakas pilihan ditawarkeun ngaliwatan loka sagemblengna di risiko jeung kawijaksanaan anjeun sorangan jeung anjeun kudu mastikeun yén anjeun wawuh jeung jeung approve istilah dina nu pakakas anu disadiakeun ku panyadia pihak-katilu sasuai (s).
Urang oge bisa, dina mangsa nu bakal datang, nawarkeun jasa jeung / atawa fitur anyar ngaliwatan website (kaasup, pelepasan pakakas anyar jeung sumber). fitur sarta / atawa jasa anyar saperti oge jadi matapelajaran wajib ka Sarat ieu of Service.

BAGIAN 8 - TAUTAN PIHAK KETIGA

Eusi, produk, sareng jasa tinangtu anu aya via Service kami tiasa nyertakeun bahan-bahan ti pihak katilu.
Tumbu pihak-katilu dina loka ieu bisa langsung Anjeun pikeun situs web pihak-katilu anu henteu gawe bareng urang. Urang teu tanggung jawab examining atawa evaluating eusi atawa akurasi jeung urang teu ngajamin jeung moal boga naon liability atawa tanggung jawab mana wae bahan pihak-katilu atawa situs web, atawa nu mana wae nu séjén bahan, produk, atawa layanan pihak-pihak.
Kami henteu nanggungjawaban kanggo cilaka atanapi karusakan anu aya hubunganana sareng pameseran atanapi panggunaan barang, jasa, sumberdaya, kontén, atanapi transaksi sanés anu dilakukeun anu aya hubunganana sareng situs web pihak katilu mana waé. Punten marios sacara saksama kawijakan sareng prakték pihak katilu sareng pastikeun anjeun ngartos éta sateuacan anjeun ngalaksanakeun transaksi naon waé. Keluhan, klaim, masalah, atanapi patarosan ngeunaan produk pihak katilu kedah diarahkeun ka pihak katilu.

BAGIAN 9 - KOMUNITAS KOMENTAR, SINGKAT, JEUNG KALIMAHAN LAIN

Upami, pamundut anjeun, anjeun ngirim kiriman khusus anu tangtu (sapertos entri kontes) atanapi tanpa pamundut ti kami anjeun ngirim ideu kreatif, saran, usulan, rencana, atanapi bahan sanés, naha online, ku email, ku pos pos, atanapi sanésna. (sacara kolektif, 'koméntar'), anjeun satuju yén kami, tanpa waktos, tanpa aya larangan, éditan, nyalin, nyebarkeun, nyebarkeun, narjamahkeun sareng sanésna nganggo édisi mana waé anu anjeun teraskeun ka kami. Kami sareng kedah aya kawajiban (1) pikeun ngajaga naon waé ku kapercayaan; (2) mayar ganti rugi pikeun naon waé koméntar; atanapi (3) ngabales naon waé.
Urang meureun, tapi teu boga kawajiban ka, monitor, édit atawa nyabut eusi urang nangtukeun dina kawijaksanaan budi urang dibeunangkeun, karasa ngancam, libelous, fitnah, porno, jorang atawa disebutkeun objectionable atawa ngalanggar intelektual nu mana wae pihak atawa Sarat ieu of Service .
Anjeun satuju yen komentar Anjeun moal ngalanggar mana wae katuhu nu mana wae pihak-katilu, kaasup hak cipta, mérek dagang, privasi, kapribadian atawa ka katuhu pribadi atawa proprietary sejenna. Anjeun salajengna satuju yen komentar Anjeun moal ngandung bahan libelous atawa disebutkeun dibeunangkeun, kasar atawa jorang, atawa ngandung nu mana wae nu virus komputer atawa malware séjén anu bisa sagala cara mangaruhan operasi tina Service atawa website patali. Anjeun teu bisa maké alamat e-mail palsu, pretend jadi batur lian ti diri, atawa disebutkeun mislead urang atawa pihak-pihak salaku ka asal nu mana wae koméntar. Anjeun solely nanggungjawaban kanggo koméntar anjeun nyieun jeung akurasi maranéhanana. Urang nyokot no tanggung jawab jeung nganggap teu liability keur unggal koméntar panganyarna dipasang ku anjeun atawa pihak-katilu.

Bagean 10 - INFORMASI PERIBADI

Kintunan anjeun inpormasi pribadi ngalangkungan toko diatur ku kami kabijakan privasi.

BAGIAN 11 - KASALAHAN, KASALAHANAN, JEUNG SIRAH

Aya kalana meureun aya informasi dina loka urang atawa di Service nu ngandung kasalahan pangseratan, kakirangleresan atawa omissions nu bisa nyaritakeun déskripsi produk, bedah, promosi, nawaran, biaya pengiriman barang produk, kali transit jeung kasadiaan. Urang cagar hak pikeun ngabenerkeun nu mana wae kasalahan, kakirangleresan atawa omissions, sarta pikeun ngarobah atawa ngapdet inpo atawa ngabolaykeun pemesanan lamun nu mana wae nu informasi dina Service atawa mana wae website patali téh taliti iraha wae tanpa aya bewara prior (kaasup sanggeus anjeun geus nyerah pesenan Anjeun) .
Urang migawe euweuh kawajiban pikeun ngapdet, ngajadikeun amandemen atanapi netelakeun informasi di Service atanapi dina sagala ramatloka patali, kaasup tanpa watesan, bedah informasi, iwal sakumaha diperlukeun ku hukum. Taya update dieusian atanapi titimangsa refresh dilarapkeun di Service atawa dina sagala ramatloka patali kudu dibawa ka nunjukkeun yén sakabéh informasi dina Service atawa dina sagala ramatloka patali geus dirobah atawa diropéa.

Bagean 12 - USOH PROHIBITED

Salian prohibitions séjén salaku diatur dina Sarat of Service, Anjeun dilarang ti ngagunakeun loka atawa eusina: (a) keur unggal tujuan dibeunangkeun; (B) ka solicit batur pikeun ngalakukeun atawa ilubiung dina nu mana wae nu meta dibeunangkeun; (C) ka ngalanggar mana wae internasional, féderal, aturan propinsi atawa state, aturan, hukum, atawa ordinances lokal; (D) pikeun ngalanggar kana atawa ngalanggar hak cipta intelektual urang atawa hak cipta intelektual batur; (E) ka ngaganggu, nyiksa, ngahina, cilaka, defame, fitnah, disparage, nyingsieunan, atawa ngabentenkeun dumasar kana gender, orientasi seksual, agama, suku, ras, umur, asal nasional, atawa cacad; (F) ka ngalebetkeun informasi palsu atawa nyasabkeun; (G) pikeun munggah atawa ngirimkeun virus atawa tipe séjén kode jahat nu bakal atawa bisa dipaké dina sagala cara nu bakal mangaruhan pungsi atawa operasi of Service atawa nu mana wae website patali, situs web séjén, atawa Internét; (H) pikeun ngumpulkeun atawa lagu informasi pribadi batur; (I) ka spam, phish, pharm, pretext, lancah, ngorondang, atawa kerok; (J) keur unggal tujuan jorang atawa teu pantes; atawa (k) ka ngaréwong atawa ngagilekkeun fitur kaamanan nu Service atawa website patali, situs web séjén, atawa internét. Urang cagar hak kana nungtungan pamakéan Anjeun tina Service atawa website patali pikeun violating salah sahiji kagunaan dilarang.

Bagean 13 - PEMBANGUNAN JAMINAN; LIMITASI LIABILITY

Urang teu ngajamin, ngagambarkeun atawa nawaran nu dipake anjeun service urang bakal uninterrupted, timely, aman atawa kasalahan-bébas.
Urang teu ngajamin yén hasil nu bisa dicandak ti pamakéan layanan bakal akurat atawa dipercaya.
Anjeun satuju yen ti jaman ka jaman urang bisa nyabut layanan pikeun période teu katangtu waktu atawa ngabolaykeun layanan iraha wae, tanpa aya bewara ka anjeun.
Anjeun dinyatakeun satuju yén pamakéan Anjeun tina, atawa henteu mampuh ngagunakeun, jasa nu aya dina resiko Anjeun budi. Ladenan tur sagala produk jeung jasa dikirimkeun ka anjeun ngaliwatan layanan nu aya (iwal sakumaha dinyatakeun nyatakeun ku kami) disadiakeun 'sakumaha geus' na 'sakumaha disadiakeun' pikeun pamakéan anjeun, tanpa wae ngagambarkeun, HARANSI ATAWA SYARAT NU nanaon, boh express atawa tersirat, kaasup HARANSI sadayana tersirat atawa kaayaan merchantability, kualitas merchantable, kabugaran pikeun tujuan husus, durability, judul, jeung non-ngalanggar.
Teu aya masalah anu bakal joopzy.com, diréktur urang, perwira, karyawan, afiliasi, agén, kontraktor, interns, supplier, panyayogikeun jasa atanapi lisénsina moal nanggung jawab kana kacilakaan, rugi, klaim, atanapi mana-mana langsung, henteu langsung, saliwatan, punitive, special , atanapi karusakan akibat tina naon waé, kalebet, tanpa batasan leungiteun kauntungan, kaleungitan hasil, leungiteun tabungan, kaleungitan data, biaya ngagantian, atanapi karusakan anu sanés, naha dumasar kana kontrak, nyiksa (kalebet panolak), tanggel waler atanapi sanés, timbul tina pamakean jasa naon waé atanapi produk anu dianggo nganggo jasa, atanapi pikeun klaim séjén anu aya hubunganana pikeun ngagunakeun jasa anjeun atanapi produk, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, kasalahan atanapi kalepatan dina eusi naon waé. atanapi naon rugi atanapi karusakan tina naon waé akibat tina panggunaan jasa atanapi eusi naon waé (atanapi produk) dipasang, dikirimkeun, atanapi sanésna disayogikeun ngalangkungan jasa éta, sanaos disarankan ngeunaan kamungkinanna. Kusabab sababaraha nagara atanapi yurisdiksi henteu ngijinkeun pangaluaran atanapi watesan tina hukuman pikeun karusakan konsekuensi atanapi saliwatan, dina nagara-nagara atanapi yurisdiksi ieu, tanggung jawab urang bakal dugi ka wates maksimum anu diijinkeun ku hukum.

Bagean 14 - INDEMNIFIKASI

Anjeun satuju pikeun nguntungkeun, membela sareng ngayakeun joopzy.com anu henteu bahaya sareng indung bapa urang, anak perusahaan, afiliasi, mitra, perwira, diréktur, agén, kontraktor, lisénsi, panyayogi jasa, subkontraktor, pemasok, magang sareng karyawan, henteu bahaya tina klaim atanapi paménta, kalebet biaya pengacara anu lumayan, dilakukeun ku pihak katilu mana waé kusabab atanapi timbul tina ngalanggar Syarat Layanan ieu atanapi dokumén anu dilebetkeun ku rujukan atanapi ngalanggar hukum anjeun atanapi hak pihak katilu.

Bagean 15 - KELUASAN

Dina acara nu mana wae nu penyediaan Sarat ieu of Service ditangtukeun jadi dibeunangkeun, batal atawa unenforceable, rezeki saperti bakal mangkaning jadi enforceable ka extent fullest diijinkeun ku hukum lumaku, sarta bagian unenforceable bakal dianggap jadi severed ti Sarat ieu Service, tekad saperti teu kudu mangaruhan validitas jeung enforceability nu mana wae dibekelan sésana séjén.

Bagean 16 - TERMINASI

Kawajiban jeung Liabilities sahiji partai ditanggung saméméh tanggal terminasi bakal salamet nu terminasi tina kasapukan ieu keur sakabeh tujuan.
Sarat ieu of Service nu mujarab iwal jeung nepi ka terminated ku boh Anjeun atawa urang. Anjeun bisa jadi nungtungan Sarat ieu of Service iraha wae ku ngawartosan urang nu henteu deui hayang make Services urang, atawa lamun cease ngagunakeun loka urang.
Lamun di judgment budi urang Anjeun gagal, atawa urang nyangka yen anjeun geus gagal, sasuai jeung nu mana wae istilah atawa penyediaan Sarat ieu of Service, urang ogé bisa nungtungan kasapukan ieu iraha wae tanpa aya bewara anjeun bakal tetep nanggungjawaban kana sadaya keur sakabeh jumlah alatan nepi ka jeung kaasup tanggal terminasi; jeung / atawa sasuai bisa mungkir akses ka Services urang (atawa bagian mana wae nu tujuanana).

Bagean 17 - AGREEMENT ENTIRE

Kagagalan urang laksana atawa ngalaksanakeun nu mana wae nu ka katuhu atawa ka penyediaan Sarat ieu of Service teu kudu mangrupakeun hiji waiver of ka katuhu atawa ka rezeki saperti.
Syarat Layanan ieu sareng salah sahiji kawijakan atanapi aturan operasi anu dipasang ku kami dina situs ieu atanapi pikeun jasa anu nyayogikeun sakumna perjanjian sareng pangertosan antara anjeun sareng kami sareng ngatur panggunaan Layanan anjeun, supersérasi perjangjian anu sateuacan atanapi kontemporer, komunikasi sareng usulan. , naha sacara lisan atanapi seratan, antara anjeun sareng kami (kalebet, tapi henteu dugi ka, sateuacana versi sateuacanna dina Syarat Jasa).
Sakur ambiguities dina interpretasi tina Sarat ieu of Service bakal teu bisa ditaksir ngalawan pihak drafting.

BAGIAN 18 - HUKUM PEMERINTAH

Sarat ieu Kaayaan sareng sagala perjanjian anu misah dimana kami nyayogikeun anjeun Layanan anu bakal diatur ku sareng ditaatkeun saluyu sareng hukum Amérika Serikat.

Bagean 19 - BAGUS TUJUAN SUKTAN PERKHIDMATAN

Anjeun tiasa marios versi nu panganyarna tina Sarat of Service iraha wae di kaca ieu.
Urang cagar katuhu, di kawijaksanaan budi urang, pikeun ngapdet, ngarobah atawa ngaganti bagian mana wae Sarat ieu of Service ku ngeposkeun apdet jeung parobahan ka website urang. Ieu téh tanggung jawab anjeun pikeun mariksa website urang périodik pikeun robah. pamakeuan anjeun geus make terus of atawa aksés ka website urang atawa Service di handap nu posting nu mana wae parobahan Sarat ieu of Service constitutes ditampa parobahan maranéhanana.

Bagean 20 - INFORMASI KONTAK

Patarosan ngeunaan Sarat Service kudu dikirim ka kami di [email dijaga]