Meuli Bulk

Janten anjeun siap mésér bantosan hébat pikeun produk anu panasaran hébat? Hébat! Upami organisasi, perusahaan, atanapi grup anjeun badé mésér barang-barang ti kami dina jumlah anu seueur, kami di dieu pikeun ngabantosan! Tangtosna, individu ogé tiasa mésér sacara ageung.

diskon

Gumantung kana produk sareng jumlah anu dibeli, diskon tiasa saluhur 25% pareum harga ritel kami (idin perséntasi).

Syarat tarima pangsaéna

Anjeun kedah mésér sahenteuna $ 1000 pikeun hiji barang pikeun cocog pikeun harga kami paling umum.

Waragad Pangiriman

Upami mungkin, urang langkung resep ngirim pesenan bulk anjeun dina akun pengiriman. Upami anjeun henteu ngagaduhan anu tiasa urang tagihan, urang bakal nyayogikeun ongkos pengiriman dina waktos anu pas.

Punten Catet: Pangiriman gratis sareng pengiriman suku datar henteu dilarapkeun kana pesenan bulk.

Siap nyandak léngkah salajengna?

Upami anjeun resep nempatkeun pesenan ageung, mangga eusian formulir kontak di handap ieu.

[Kontak-formulir-7 404 "Teu Kapanggih"]