Énggalan! Dijual Tungtung di

Anting Retractable

(16 resensi customer)

$9.95

atra
Anting Retractable
Énggalan! Ngan 7 barang titilar di bekel

Ngagugulung gelung kongkorong COOLEST tanpa nusuk!

Anting Retractable masih pang KOMPUTUS, PAINLESS nonjol anting - Éta dirancang kalayan pinter keupeul ditarik, spring pin sareng stopper buleud.

Gampang ditunda sareng pareum bari ngajaga anjeun teu meunang inpeksi disababkeun ku ditindik atanapi ceuli ceuli. Ngagunakeun aksésori ieu tiasa ditampi sadaya bagian tina Ceuli kaasup subang, helix, snug, daith jeung sajabana Ogé cocog sakumaha anting biwir & irung!

  • Claspactable Clasp: Klip anting-anting dina klip-on spring pin sareng babak konpertor pikeun gampang nempatkeun sareng mareuman tanpa henteu sakit subang anjeun.  

  • Desain Non-Piercing: Henteu kedah ditindik. Sampurna nyegah inféksi disababkeun ku ditindik ceuli ceuli bari ngaleupaskeun tekanan tina subang.
  • Maké Nyocogkeun: Anting-anting anu tiasa ditarik deui ieu sareng stopper buleud cekap lembut pikeun dipaké kalayan raoseun sadidinten!

  • Desain Palasik & saderhana

  • Bahan High Quality: Dijieun tina 100% nikel gratis stainless steel, anu tahan pisan ka karat, korosi, sareng perubahan warna. 100% Aman sareng hypoallergenic komo pikeun ceuli sénsitip.

  • Cara langkung Kalebet Bisa ditunda sadayana bagéan kuping kaasup subang, helix, snug, daith jeung sajabana Ogé cocog sakumaha biwir & irung anting.

kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: JPZ9241423 kategori: ,
joopzy

meunangkeun 20% off
dina urutan kahiji anjeun
PS Éta tawaran sakali waktos janten ulah sono


Kodeu Kupon - SAVE20
warung AYEUNA
nutup-link