Énggalan! Dijual Tungtung di

Ninggang Palatih

(8 resensi customer)

$19.95

atra
Ninggang Palatih
Ninggang Palatih
Énggalan! Ngan 14 barang titilar di bekel

Tingali sareng rasakeun LEBIH SIKIT ku sihir tina Palatih Pinggang!

nu LATIHAN WAIS mangrupikeun tali pinggang anu endah anu ngawangun pingping anjeun ka handap 3-5 inci nalika anjeun ngagemna. Éta masihan anjeun TUKAR INSTANT jeung DOKONGAN BACK.

Ninggali ngagaduhan FLEX-ANTARI téknologi anu gaduh opat GANGSAAN BONES ACRYLIC sareng di encapsulated dina a CANVAS beurat . Ieu bakal ngabantosan pikeun TUANG beuteung, bentukna cangkéng sareng nyayogikeun ngadukung anu langkung luhur kana pungkur.

Palatih Pinggir ngagaduhan panutupanana velcro ka ningkatkeun komprési ngurilingan beuteung. Salajengna, éta gaduh PRESIS MESH STRETCH lawon anu ngagem cangkéngna tiasa dicétak, ku kituna ngantosan getih anjeun teratur pikeun kanyamanan maksimum.

  • Éta ngarangsang pembakaran lemak sareng kaleungitan beurat. Target tepat dina léngkah anjeun, ngajadikeun anjeun késang salila latihan fisik anjeun sareng ngarangsang pembakaran lemak dina beuteung anjeun.
  • Laras laras panutupan cangkeng pikeun ningkatkeun komprési ngurilingan beuteung.
  • ngaronjatkeun sikep ku cara ngadukung pangrojong.
  • Nganggo dina atanapi dina baju, di gim, di bumi, di tempat damel, atanapi kaluar wengi.
  • Maké kauntungan tina adjustment velcro ganda pikeun ngukur katepatan.

kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: JPZ3223243 kategori: ,
joopzy

meunangkeun 20% off
dina urutan kahiji anjeun
PS Éta tawaran sakali waktos janten ulah sono


Kodeu Kupon - SAVE20
warung AYEUNA
nutup-link