Énggalan! Dijual Tungtung di

Lampu Lemari Sénsor Motion Rechargable

(11 resensi customer)

$32.95 - $39.95

atra
Lampu Lemari Sénsor Motion Rechargable
Énggalan! Ngan 3 barang titilar di bekel

Ngahémat listrik sareng artos!

  • Lampu na ngagaduhan pilihan cahaya bodas sareng lampu bodas haneut, anu tiasa adaptasi sareng skénario panggunaan anu béda.
  • Ningkatkeun port pengisian Pita-C, saatos dieusi pinuh, éta tiasa dianggo sakitar 90 dinten dina modeu induksi sareng 4-6 jam dina modeu lampu konstan. 

  • Lampu ieu didukung ku batré anu tiasa dieusi kapasitas tinggi internal. Batré Kahirupan Panjang tiasa lepas sababaraha minggu dina modeu sensor Day.

  • Lampu na gaduh magnet internal anu tiasa nyerep kana permukaan naon waé anu didamel tina beusi. Anjeun tiasa ogé tetep dina bahan sanés anu nganggo besi corétan sareng pita dua sisi anu aya dina bungkus ku lampu. 

kapercayaan-segel-kasir
pangiriman-segel
garansi kami
Urang ngalakukeun anu saé pikeun sumber produk anu paling unik sareng inovatif anu urang tiasa mendakan, sareng pikeun mastikeun yén anjeun, palanggan urang, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna nalika balanja sareng kami.
Upami kusabab sababaraha alesan anjeun henteu ngagaduhan pangalaman anu positif sareng kami, punten terangkeun kami sareng kami bakal ngalakukeun naon waé anu kami mampu pikeun mastikeun yén anjeun 100% wareg ku pameseran anjeun.
Balanja online tiasa kagum, tapi kami di dieu pikeun ngajantenkeun hal-hal.


Kami senang nalika ANJEUN bagja!

Bener pisan ZERO RISK ngagaleuh toko Joopzy Official - janten kirimkeun kami email upami anjeun peryogi bantosan.

✔ Teu aya kejutan atanapi biaya anu disumputkeun.
✔ Pamayaran aman ku PayPal®.
✔ 30 Jaminan Uang Artos.
✔ 24/7 Pangrojong pelanggan manusa saleresna! (punten, teu aya bot didieu)


SKU: N / A kategori: ,
joopzy

meunangkeun 20% off
dina urutan kahiji anjeun
PS Éta tawaran sakali waktos janten ulah sono


Kodeu Kupon - SAVE20
warung AYEUNA
nutup-link